CS Soft Basic (include CS Soft Energy Analyzer)

Softul CS Soft Basic serveste la citirea valorilor masurate via Ethernet sau stick USB si permite utilizatorului sa analizeze datele masurate sub forma de grafic sau tabel. Functiile acestuia sunt completate cu evaluarea statistica si intocmirea de rapoarte asupra consumului de aer comprimat. Valorile masurate pot fi exportate sub forma de fisier pdf sau Excel ®. Modulul suplimentar CS Soft Energy Analyzer este utilizat pentru analiza parametrilor compresoarelor in regim sarcina/gol. La simpla apasare a unui buton, utilizatorul obtine date importante cum ar fi: consumul la zi, consumul total de aer comprimat, costul pierderilor in €/m³, parametri compresorului in sarcina/gol, introducerea tarifului in kWh/m³, costul aerului comprimat in €/m³. Softul poate fi utilizat fara licenta timp de maxim 10 zile din momentul descarcarii. Dupa 10 zile softul trebuie inregistrat prin introducerea codului licentei (care se obtine contra cost).

Sistem operare: Windows 2000, XP, Windows 7/8/10

Versiune: 2.0.0.28

Compatibil cu instrumentele: DS 500, DS 500 mobil, DS 400, DS 400 mobil, DP 500, DP 510, PI 500

*** Attention, after download please unzip the file before opening ***

CS Soft Basic (Fisier demonstrativ cu valori masurate)

CS Soft Network

Cu ajutorul softului CS Soft Network pot fi conectate mai multe inregistratoare DS 500 / DS 400 via Ethernet. Softul memoreaza intr-o baza de date SQL aflata pe server, toate datele masurate de catre inregistratoarele DS 500 / DS 400 conectate in retea. Valorile masurate pot fi accesate in acelasi timp de catre mai multi utilizatori din retea, sub forma de grafice sau tabele. Pot fi generate automat rapoarte cu privire la costurile si consumul pe fiecare consumator. In cazul depasirii limitelor de alarmare stabilite, softul poate trimite automat un raport prin SMS sau e-mail.

Sistem operare: Windows 2000, XP, Windows 7/8/10

Versiune: 1.2.4.0

Compatibil cu instrumentele: DS 500, DS 400, DS 300

CSM-S

Cu ajutorul programului CSM-S, datele masurate in timp real pot fi citite si transferate in PC. Datele pot fi memorate si evaluate sub forma de grafic sau tabel.

Sistem operare: Windows 2000, XP, Windows 7/8

Versiune: 1.4.4

Compatibil cu instrumentele: DS 300, DS 300 mobil

CSM-S inclusiv CAA (Compressed Air Analyzer)

Cu softul CSM-S care include si CAA, valorile masurate pot fi citite din DS 300 cu ajutorul unui cablu USB sau via interfata Ethernet. Valorile masurate pot fi evaluate sub forma de grafic sau tabel. Cu ajutorul softului suplimentar CAA (Compressed Air Analyzer) se poate face analiza performantelor compresoarelor in regim sarcina/gol.

Sistem operare: Windows 2000, XP, Windows 7/8

Versiune: 2.8.7 / 1.4.4

Compatibil cu instrumentele: DS 300, DS 300 mobil

Calcul umiditate

Programul este utilizat la calcularea diferitilor parametri ai umiditatii, cum ar fi de exemplu punctul de roua sub presiune, umiditatea absoluta, umiditatea relativa, presiunea partiala a vaporilor de apa, etc.

Sistem operare: Windows 2000, XP, Windows 7/8

Versiune: 1.11

Produse solicitate

Produse solicitate